Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΙΘΠΑ ΚΑΙ ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σύμφωνο Συνεργασίας για την στήριξη ανέργων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών υπεγράφη ανάμεσα στην «Αποστολή» και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού 
Την σίτιση χιλιάδων μαθητών στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ανέλαβε από σήμερα η Φιλανθρωπική Οργάνωση «Αποστολή» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδεία.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε σήμερα(29-3-2013) το Υπουργείο Παιδείας και υπέγραψε, εκ μέρους της Αποστολής,  σύμφωνο συνεργασίας με τον Υπουργό κ. Κωνσταντίνο  Αρβανιτόπουλο στο οποίο προβλέπεται η παροχή δυο χιλιάδων πακέτων τροφίμων σε οικογένειες που ζούνε στα όρια της φτώχειας,  σε μηνιαία βάση.

Η Αποστολή, μέσω ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος,  με την επωνυμία “Η Αποστολή στηρίζει τους μαθητές”,  θα προσφέρει στήριξη στις οικογένειες των μαθητών που έχουν προβλήματα σίτισης, με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να εξασφαλιστεί η ανωνυμία τους, η αξιοπρέπειά τους και η μη διατάραξη των σχέσεων που έχουν αναπτύξει στο σχολικό περιβάλλον, αλλά παράλληλα και η επίλυση του προβλήματος στην πηγή του, καθώς ένας υποσιτιζόμενος μαθητής δηλοί την ύπαρξη μιας ολόκληρης οικογένειας που υποσιτίζεται.

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το Υπουργείο Παιδείας  θα επιλέγει τις κατάλληλες σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα εντάσσονται στις ακολουθούμενες δράσεις.

Τα οικονομικά κριτήρια προσδιορίζονται ως εξής:

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 43 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ  ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ 26-3-2013


ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
Επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΒΟΥΛΗΣ ΡΜΖ΄
Τρίτη  19 Μαρτίου 2013

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΟΤΗΣ) ΜΑΡΙΑΣ: …Θα ήθελα να κάνω μία τελευταία παρατήρηση προς τον κύριο Υπουργό, σε σχέση με το επίδομα των τριτέκνων. Δεν ξέρω αν είναι λάθος η διατύπωση, όμως λέει ότι το ειδικό επίδομα των τριτέκνων το χορηγείτε στις παρακάτω κατηγορίες «εφόσον έχουν μόνιμη και συνεχή δεκαετή κατοικία ή διαμονή στην Ελλάδα, φορολογούνται στην Ελλάδα…». Και λέει: «α) Έλληνες πολίτες». Δηλαδή, ένας

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

         Σύμφωνα με ανακοίνωση  του Υπ. Παιδείας στην Βουλή στις 27-3-2013,θα δοθεί παράταταση ενός μηνός για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα.Περιμένουμε την απόφαση.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013

ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΕΓΓΡΑΦΑ" (ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ)

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ



       Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Με Τρία Τέκνα Νομού Θεσσαλονίκης «ΤΡΙΑΙΝΑ» ανακοινώνει ότι οι τρίτεκνες οικογένειες που έχουν ετήσιο εισόδημα έως 7000Ε θα εγγράφονται στον Σύλλογο με μηδενική σύνδρομη.Το ίδιο ισχύει και για τις τρίτεκνες οικογένειες που είναι ήδη μέλη του Συλλόγου από τα παλαιότερα χρόνια και θέλουν να κάνουν ανανέωση της εγγραφής τους .Το δικαιολογητικό που θα πρέπει να παρουσιάσουν στον Σύλλογο οι ενδιαφερόμενες τρίτεκνες οικογένειες είναι φωτοτυπία του πρόσφατου εκκαθαριστικού τους .

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ –ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΕΤΟΥΣ 2013



            Ο Σύλλογος γονέων με τρία τέκνα Νομού Θες/νίκης γνωστοποιεί στα μέλη του ,ιδιαίτερα σε αυτά που έχουν ήδη καταθέσει αίτηση  και δικαιολογητικά για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ότι θα πρέπει συμπληρωματικά για το πρόγραμμα αυτό να συμπληρώσουν στον Σύλλογο την ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ που ανακοίνωσε το Υπουργείο πριν λίγες ημέρες .
           Επίσης ο Σύλλογος ανακοινώνει σε όλα τα μέλη του ότι τα μόνα δικαιολογητικά που θα προσκομίζουν για να αιτηθούν για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013 είναι ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΩΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΕΤΟΥΣ 2013



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ  ΤΡΙΩΝ  ΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ "ΤΡΙΑΙΝΑ"

  ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 , 7ος ΟΡΟΦΟΣ Τηλ.:6995096577


                                                   


 ΝΕΑ  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΓΙΑ ΤΟ

Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε άπορες Οικογένειες από Ε.Ε

ΕΤΟΥΣ 2013

           

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί στους γονείς με τρία τέκνα και μέλη του ότι σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο(ΚΥΑ 279/23460/ 2013 ΦΕΚ 414Β΄22-2-2013) που αφορά το πρόγραμμα « Δωρεάν  διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες από ΕΕ έτους 2013» τα ακόλουθα για το Πρόγραμμα έτους 2013:

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ
Αύγουστος Στρίντμπεργκ
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ από 20 Μαρτίου 2013
Σκηνοθεσία Λίλλυ Μελεμέ
Στο ρόλο του Ίλαρχου ο Γιάννης Φέρτης 
και στο ρόλο της Λάουρας  η Μαρίνα Ψάλτη
Το θέατρο Αθήναιον έχει την τιμή να φιλοξενεί στο χώρο του, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, το οποίο παρουσιάζει την παράσταση «Ο πατέρας» με το Γιάννη Φέρτη. Μια παράσταση που θα θυμόμαστε για χρόνια.
Η σύγκρουση ανάμεσα στον Ίλαρχο και τη γυναίκα του Λάουρα, με αφορμή το μέλλον της κόρης τους Βέρθας, ξεπερνά τα όρια της απλής συζυγικής διαμάχης, ακόμα και της προαιώνιας και αρχετυπικής διαμάχης των δύο φύλων. Εξελίσσεται σε έναν σκληρό και ανελέητο αγώνα εξουσίας ανάμεσα σε δύο ισχυρότατους αντιπάλους, το αρχέγονο θηλυκό ένστικτο και τη κατασκευασμένη ανδρική λογική.

          Διανομή
Ίλαρχος Γιάννης Φέρτης
Λάουρα Μαρίνα Ψάλτη
Μάργκρετ Έρση Μαλικένζου
Πάστορας Φαίδων Καστρής
Γιατρός Εστερμαρκ Δημήτρης Μυλωνάς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




Ο  Σύλλογος Γονέων Με Τρία Τέκνα Νομού Θεσσαλονίκης Τρίαινα ανακοινώνει ότι μετά από ψηφοφορία που διεξέλθει από τα μέλη του την Τετάρτη 13/03/2013 το απόγευμα ,οι εκλεγόμενοι βάση πλειοψηφίας για το εφταμελές ΔΣ είναι οι εξής 


1.       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
2.       ΛΑΖΟΥ ΕΦΗ
3.       ΤΣΟΥΛΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
4.       ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
5.       ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΒΕΤΑ
6.       ΔΑΡΔΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
7.       ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ


Επίσης ,οι εκλεγόμενοι για την Εξελεγκτική  Επιτροπή είναι οι εξής

      1.       ΜΑΡΑΒΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
      2.       ΝΤΑΜΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
      3.       ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΣΠΟ3Τ ΠΡΟΣ ΔΚΤΗ ΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ  ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ

(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010)

115 22  Μακρυνίτσης 9,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   ΑΘΗΝΑΙΤηλ.:6944161115  e-ail:pespo3t@yahoo.gr

                                                          Αθήναι 10-3-2013

Αξιότιμε κύριε Διοικητικά,

σε συνέχεια της επιστολής μας στις 7-3-2013 και της συναντήσεώς μας μαζί σας, στις 8-3-2013,ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΣΠΟ3Τ,όπου  σας εκθέσαμε τα προβλήματα, αρμοδιότητος ΟΓΑ, που απασχολούν  τους γονείς με τρία τέκνα , σας τα κοινοποιούμε εκ νέου αναλυτικότερα τα ερωτήματά μας ώστε να έχουμε ολοκληρωμένες απαντήσεις και εμείς με την σειρά μας να ενημερώσουμε τα μέλη μας και τα οποία είναι:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΣΠΟ3Τ 8-3-2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ  ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ

(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010) 11522  Μακρυνίτσης 9,

              ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  ΑΘΗΝΑΙ  Τηλ.:6944161115  e-mail:pespo3t@yahoo.gr 

                                                                 Αθήνα 8-3-2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΕΣΠΟ3Τ 8-3-2013

 

Σας γνωρίζουμε ότι, μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΣΠΟ3Τ πραγματοποίησαν συναντήσεις μετά από αίτημά τους με:

-Νέο Διοικητή του ΟΓΑ Δημήτριο Κοντό, στην έδρα του ΟΓΑ, για τα επιδόματα στηρίξεως τέκνων και ειδικών επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων και την καθυστέρηση αποδόσεως των επιδομάτων σε τρίτεκνους γονείς που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά το  2011 και 2012.

                         -Βουλευτές Βούτσης Νικόλαος και Κυριακάκης Βασίλειος, στα γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή των Ελλήνων για την προώθηση κατά προτεραιότητα της συζητήσεως στην Βουλή της πρότασή τους περί εξομοιώσεως των γονέων με τρία τέκνα με τους πολυτέκνους, την πρόκληση συζήτησης στην Βουλή σε προ ημερησίας διατάξεως  συζήτηση για το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χώρα μας, καθώς και  την αύξηση του αφορολογήτου ποσού (τουλάχιστον 7000 ευρώ) που προβλέπεται στο φορολογικό τους πρόγραμμα που πρόσφατα ανακοίνωσαν και

                        -Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Μόσχο Κορασίδη  για το πρόγραμμα διανομής τροφίμων από την Ε.Ε για το 2013 και τα προβλήματα που προέκυψαν με την νέα ΚΥΑ.

Οι θέσεις-απαντήσεις τους είναι οι ακόλουθες:

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΣΠΟ3Τ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ  ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ

(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010) 

115 22  Μακρυνίτσης 9,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   ΑΘΗΝΑΙ,Τηλ.:6944161115  e-mail:pespo3t@yahoo.gr
                                                                                                  Αθήνα  10-3-2013

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

ως Πανελλαδική Ένωση Συλλόγων Πολύτεκνων Οικογενειών με Τρία Τέκνα(Τρίτεκνοι),εκφράζουμε την συμπαράστασή μας σε εσάς 
τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και του συνόλου των μελών μας στον αγώνα σας και τον έσχατο τρόπο που επιλέξατε.

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΕΤΟΥΣ 2013

 ΝΕΑ  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΓΙΑ ΤΟ
Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε άπορες Οικογένειες από Ε.Ε
ΕΤΟΥΣ 2013
           

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί στους γονείς με τρία τέκνα και μέλη του ότι σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο(ΚΥΑ 279/23460/ 2013 ΦΕΚ 414Β΄22-2-2013) που αφορά το πρόγραμμα « Δωρεάν  διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες από ΕΕ έτους 2013» τα ακόλουθα για το Πρόγραμμα έτους 2013:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

1.Διάστημα υποβολής αιτήσεων από τους φορείς(Συλλόγους) εκπροσωπήσεως των δικαιούχων(άρθρο 5 παρ.1), από 1/3/2013 έως 31/3/2013.

2.Ανακοίνωση οριστικού πίνακα επιλεξίμων φορέων από Δνσεις Αγροτ. Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Άρθρο 6 παρ.1) μέχρι το αργότερο 30/4/2013.

3.Διάστημα υποβολής αιτήσεων τελικών δικαιούχων(μελών συλλόγου) από 1/5/2013 έως 31/5/2013(άρθρο 5 παρ.Β1 και άρθρο 6 παρ.3).

4.Καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλου συμμετοχής από τους επιλέξιμους φορείς(Συλλόγους)  που εκπροσωπούν τους τελικούς δικαιούχους στις Δνσεις ΑΟΚ(άρθρο 6 παρ.4) η 15η Ιουνίου 2013.

5.Οριστικοποίηση του πίνακα τελικών δικαιούχων μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2013. 

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



  1.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
  2. ΤΣΟΥΛΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  3. ΛΑΖΟΥ ΕΦΗ
  4. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
  5. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
  6. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΒΕΤΑ
  7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  8. ΔΑΡΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  9. ΜΑΙΣΤΡΕΛΛΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
  10. ΚΕΠΕΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Το ΔΣ του Συλλόγου ενημερώνει τα μέλη του ότι θα γίνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ στις 6 Μαρτίου ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 5΅00 το απόγευμα (Α ημερομηνία) και στις 13 Μαρτίου ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 5΅00 το απόγευμα (τελική ημερομηνία) στην διεύθυνση Προξένου Κορομηλά 51 ,στον 4ο όροφο με όσα μέλη παρευρίσκονται .Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που είναι ταμιακώς ενήμερα .Όσοι ενδιαφέρονται για υποψηφιότητα παρακαλούνται να στείλουν e-mail στο triteknoi_thesniki@yahoo.gr

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΣΠΟ3Τ


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ -ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΣΠΟ3Τ ΣΤΗΝ
ΑΘΗΝΑ. ΠΑΝΟΡΜΟΥ 59,1ος ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Δ. ΑΘΗΝΩΝ. 
ΧΡΟΝΟΣ: 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013,ΩΡΑ ΑΠΟ 10:00 ΕΩΣ 14:30

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...